Uutiset

Vi tar i bruk coronapass från och med i morgon 10 december 2021

Regionförvaltningsvert I Sydvästra Finland har idag beslutat att man förbjuder offentliga tillställningar och allmänna sammankomster som ordnas inomhus i Egentliga Finlands och Satakunta områden och i…

Otamme koronapassin käyttöön huomisesta lähtien (10. joulukuuta)

Hei kaikille, Lounais-Suomen AVI on myöhään tänään iltapäivällä kieltänyt Varsinais-Suomen alueella sisätiloissa järjestettävät yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset, joihin osallistuu yli 20…

Veden laatu pysyy hyvänä

Veden laatu on pysynyt nyt hyvänä. Veden lämpötila on lähellä nollaa joten talvi- ja avantouintikausi on käsillä. Tervetuloa nauttimaan. Viimeisin testitulos otettu 29.11.2021.

Veden laatu erinomainen - pulahtamaan!

Reilun viikon jälkeen veden laatu on nyt primakunnossa. Viikonloppuna voi uida ja saunoa niin paljon kuin jaksaa. Eilinen vesinäyte täällä nähtävänä. Tervetuloa!

TAU:n joulujuhla 10. joulukuuta 2021

TAU:N PERINTEISET PIKKUJOULUT 10. joulukuuta 2021 klo 19 alkaen Mäkitupatalossa Valtaojantie 7:ssä. Jouluateria, arpajaiset, tanssimusiikkia. Ilmoittautuminen 1.12. mennessä sirkka.leiro@gmail.com,…

Veden laatu paranee

Uimaveden laatu on parantunut huomattavasti, mutta enterokokkien osalta todetaan, etteivät täytä täysin vaatimuksia vielä. Eilen otetussa näytteessä kolibakteerit ovat reilusti alle raja-arvon mutta…

Molemmat kiukaat toimivat taas

Kiukaat ovat taas täydässä toimintakunnossa. Toisen kiukaan öljypumppuvuoto aiheutti 20.10. ongelmia. Sauna toimi tilapäisesti yhdellä kiukaalla. Pumppu on vaihdettu tänään. (arkistokuva)

Talvikauden avaus 16.10.2021. Tervetuloa!

Talviuinnin MM-kisat Petroskoissa maaliskuussa 2022

Helmikuussa 2020 MM-kisat olivat Sloveniassa. Ensi maaliskuussa kisataan Petroskoissa. Haluamme tietää, oletko kiinnostunut osallistumaan. Klikkaa uutista ja katso liitettä. Mennään porukalla!

Sauna avoinna taas perjantaina 1.10.

Työt valmistuvat aikataulussa. Avaamme taas perjantaina klo 14.00. Tervetuloa!

Uimaveden laatu hyvä sateista huolimatta

Tässä viimeinen raportti. Näyte otettu 27.9.2021

Päätylauteet työn alla

Päätylauteiden runkotyöt ovat alkaneet tänä aamuna.

Sauna suljettu 27.-30.9.

Syyskuun lopussa päätylauteet asennetaan paikoilleen. Työt aloitetaan maanantaiaamuna 27. 9. klo 8. Toivoaksemme työ on valmis viimeistään perjantaina 1.10.

Veden laatu pysyy hyvänä

Talviaikataulut 1.9. lähtien

1.9. lähtien sauna on auki klo 14-21 kuutena päivänä viikossa niin että torstai on tarkoitettu vain jäsenille. Tiistai on talviaikana siivous- ja huoltopäivä. Terveutuloa uimaan ja saunomaan!

Uimavesi taas hyvänlaatuinen

Uimaveden laatuvaatimukset täyttyvät taas Ispoisten rannalla.

Sateet lisänneet kolibakteereja

Kolibakteerien määrä ylittää lievästi STM:n määrittämän raja-arvon uimarantojen laatuvaatimuksista. Klikkamalla kuvaa näette tämän viikon raportin.

Uusi kyltti

Portaiden yläpuolella on nyt uusi kyltti. Siinä yhdistyvät seuran logo, nimi ja liikemerkki.

Veden laatu täyttää vaatimukset

Tämän viikon vesinäyte osoittaa, että veden laatu on edelleen hyvä. Nauttikaa kesästä ja uimisesta!

Veden laatu on erinomainen

Veden laatu Ispoisten rannassa on edelleen erinomainen. Tämän viikon vesinäyte kertoo, että bakterien määrät ovat todella alhaiset. Nauti uintikesästä!