Uutiset

Veden laatu erinomainen - pulahtamaan!

Reilun viikon jälkeen veden laatu on nyt primakunnossa. Viikonloppuna voi uida ja saunoa niin paljon kuin jaksaa. Eilinen vesinäyte täällä nähtävänä. Tervetuloa!

TAU:n joulujuhla 10. joulukuuta 2021

TAU:N PERINTEISET PIKKUJOULUT 10. joulukuuta 2021 klo 19 alkaen Mäkitupatalossa Valtaojantie 7:ssä. Jouluateria, arpajaiset, tanssimusiikkia. Ilmoittautuminen 1.12. mennessä sirkka.leiro@gmail.com,…

Veden laatu paranee

Uimaveden laatu on parantunut huomattavasti, mutta enterokokkien osalta todetaan, etteivät täytä täysin vaatimuksia vielä. Eilen otetussa näytteessä kolibakteerit ovat reilusti alle raja-arvon mutta…

Molemmat kiukaat toimivat taas

Kiukaat ovat taas täydässä toimintakunnossa. Toisen kiukaan öljypumppuvuoto aiheutti 20.10. ongelmia. Sauna toimi tilapäisesti yhdellä kiukaalla. Pumppu on vaihdettu tänään. (arkistokuva)

Talvikauden avaus 16.10.2021. Tervetuloa!

Talviuinnin MM-kisat Petroskoissa maaliskuussa 2022

Helmikuussa 2020 MM-kisat olivat Sloveniassa. Ensi maaliskuussa kisataan Petroskoissa. Haluamme tietää, oletko kiinnostunut osallistumaan. Klikkaa uutista ja katso liitettä. Mennään porukalla!

Sauna avoinna taas perjantaina 1.10.

Työt valmistuvat aikataulussa. Avaamme taas perjantaina klo 14.00. Tervetuloa!

Uimaveden laatu hyvä sateista huolimatta

Tässä viimeinen raportti. Näyte otettu 27.9.2021

Päätylauteet työn alla

Päätylauteiden runkotyöt ovat alkaneet tänä aamuna.

Sauna suljettu 27.-30.9.

Syyskuun lopussa päätylauteet asennetaan paikoilleen. Työt aloitetaan maanantaiaamuna 27. 9. klo 8. Toivoaksemme työ on valmis viimeistään perjantaina 1.10.

Veden laatu pysyy hyvänä

Talviaikataulut 1.9. lähtien

1.9. lähtien sauna on auki klo 14-21 kuutena päivänä viikossa niin että torstai on tarkoitettu vain jäsenille. Tiistai on talviaikana siivous- ja huoltopäivä. Terveutuloa uimaan ja saunomaan!

Uimavesi taas hyvänlaatuinen

Uimaveden laatuvaatimukset täyttyvät taas Ispoisten rannalla.

Sateet lisänneet kolibakteereja

Kolibakteerien määrä ylittää lievästi STM:n määrittämän raja-arvon uimarantojen laatuvaatimuksista. Klikkamalla kuvaa näette tämän viikon raportin.

Uusi kyltti

Portaiden yläpuolella on nyt uusi kyltti. Siinä yhdistyvät seuran logo, nimi ja liikemerkki.

Veden laatu täyttää vaatimukset

Tämän viikon vesinäyte osoittaa, että veden laatu on edelleen hyvä. Nauttikaa kesästä ja uimisesta!

Veden laatu on erinomainen

Veden laatu Ispoisten rannassa on edelleen erinomainen. Tämän viikon vesinäyte kertoo, että bakterien määrät ovat todella alhaiset. Nauti uintikesästä!

TAU sai Covid-19-avustusta

Opetusministeriö on päättänyt tukea Turun Avantouimarit ry:tä 10 000 €:lla, kun pandemia pakotti meidät rajoittamaan ja sulkemaan toimintaamme. OPM:n päätös: Avustusten tavoitteena on lievittää…

Vedenlaatu edelleen erinomainen

Vesinäyte 21.6. 2021 näyttää että veden laatu Ispoisten rannalla on erinomainen. Viimeisimmät testitulokset löytyvät aina kotisiuvuiltamme.

Sauna avataan keskiviikkona 23. kesäkuuta 2021

Remontti on nyt miltei valmis. Vähän viimeistelytyötä on vielä alkuviikolla jäljellä, mutta keskiviikkoa sauna aukeaa klo 15. Ei tarvita enää varaussysteemiä. Sauna-ajat kesäisin ovat klo 15–20 kaikki…

Vanhempia