Otamme koronapassin käyttöön huomisesta lähtien (10. joulukuuta)

9.12.2021

Hei kaikille,

Lounais-Suomen AVI on myöhään tänään iltapäivällä kieltänyt Varsinais-Suomen alueella sisätiloissa järjestettävät yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset, joihin osallistuu yli 20 henkilöä. Päätöksen mukaan tiloissa, joissa koronapassia voi käyttää, rajoitus ei tule voimaan: yleiset saunat sekä uimahallien, maauimaloiden ja kylpylöiden allastilat sekä niiden välittömässä yhteydessä tai läheisyydessä olevat pukuhuonetilat.

TAU:n hallitus on päättänyt tänään ottaa koronapassin käyttöön huomisesta lähtien. AVI:n päätös on voimassa tämän vuoden loppuun asti. Koronapassia ei edellytetä alle 16-vuotiailta. Koronapassin tarkistuksen yhteydessä kassalla tarkistetaan lisäksi henkilöllisyys, joten jokaisen on esitettävä voimassa oleva ja viranomaisen hyväksymä henkilöllisyystodistus.

Pahoittelemme, että tieto tästä tulee näin myöhäisessä vaiheessa, mutta AVI:n päätös julkaistiin tänään klo 16 jälkeen, joten muuta mahdollisuutta ei ollut. Muutenkin kehotamme kaikkia toimimaan asiallisesti ja fiksusti, tavalla joka on tullut tutuksi jo kohta kahden vuoden aikana.

Terveisin,

Uffe