Kylmäuinti

Kylmäuinti omalla avaimella itselle sopivaan aikaan klo 05:05 - 22:00
 

Jäsenillä on mahdollisuus lunastaa avain alaporttiin ja pukuhuonetiloihin esim. aamuista kylmäuintia varten. Avaimesta maksetaan lunastuksen yhteydessä hinnaston mukainen panttimaksu. Avaimen lunastanut voi käydä hinnaston mukaista kylmäuintimaksua vastaan uimassa ja pukuhuoneessa. Ensimmäisen kerran lasku maksuista toimitetaan sähköpostilla. Sen jälkeen maksu suoritetaan jäsenmaksun yhteydessä. Voit käydä uimassa myös saunan aukioloaikaan. Talviaikana saat tällöin pukukopin avaimen kioskilta, eikä lisämaksua tarvitse maksaa. Kesäaikana, jos haluat lukittavan pukukopin, maksat lisää hinnaston mukaisen maksun. 

Saunoessasi maksat normaalit maksut. 

Kylmäuimariksi ilmoittaudutaan sähköpostilla jasenasiat@turunavantouimarit.fi . Jäsenasioiden hoitaja toimittaa laskun avaimesta ja vuoden kylmäuintimaksusta. 

Avain koodataan ja luovutetaan kioskilla sen jälkeen kun maksut on maksettu yhdistyksen jäsenmaksutilille. Opastus avainten käyttöön tapahtuu niiden luovutuksen yhteydessä.

Avaimen palautuksesta hyvitämme panttimaksusta hinnaston mukaan.

Jos et vielä ole jäsen, on ensimmäisenä vuonna maksettava liittymismaksu, jäsenmaksu, avainmaksu ja kylmäuintimaksu. Jatkossa selviää jäsen- ja kylmäuintimaksuilla. Imoittautuminen jäseneksi ja kylmäuimariksi tehdään jäsenhakulomakkeella, jossa "Muuta"-kohtaan kirjoitetaan "Kylmäuimari". Lasku toimitetaan sähköpostina.