Turun avantouimarit ry järjestää tänä vuonna valokuvauskilpailun, joten nyt kaikki valokuvaamisen ystävät osallistumaan. Osallistua voi lataamalla kuvia suoraan meille. Siinä kysytään myös, milloin kuva on otettu ja kuka kuvannut ja pyydetään yhteystiedot 

https://www.turunavantouimarit.fi/valokuvakilpailu/ 

Kilpailuun voi lähettää kuvia 10.2.2022–30.4.2022. 

Voittajat julkaistaan 31.5.2022 ja voittajiin ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti. Valokuvauskilpailu on yksi tapa osallistua seuran kehittämiseen, ja avantouinnin tunnetuksi tekemiseen. 
Avantouintikilpailun säännöt 

Kilpailuun voi osallistua itse otetulla valokuvalla, joka on otettu Ispoisten rannassa. Jokainen osallistuja voi lähettää 1-4 kuvaa.


Järjestäjä 

Kilpailun järjestää Turun avantouimarit ry. 


Kilpailuaika

Kilpailuun voi lähettää kuvia 10.2.2020–30.4.2022, parhaita kuvia voi äänestää toukokuun loppuun saakka.


Osallistuminen 

Kilpailutyön voi toteuttaa yksin tai useamman henkilön yhteistyönä. 


Kilpailukuva

  • Kuvan tulee olla osallistujan itsensä ottama. 
  • Kuvaajalla on oltava kuvaan täydet oikeudet. 
  • Kotirauhan tms. suojan piirissä kuvatuilta henkilöiltä on oltava lupa kuvan julkaisuun. 

Julkaisemme kilpailutöitä mm. Turun Avantouimarien Facebook-sivulla sekä www.turunavantouimarit.fi sivuilla 

Kaikissa kuvissa on oltava kuvan nimi ja tekijän tiedot, kirjoita siis sähköpostiviestiin selkeästi: 

  • Oma nimesi 
  • Oma sähköpostiosoitteesi 
  • Oma puhelinnumerosi 
  • Kuvan ja/tai kuvien nimet 

Lähettäessäsi kuvan luovutat kilpailun järjestäjälle kaikki oikeudet esittää, muokata ja käyttää kuvaa sitoumuksetta ja vapaasti ilman erillistä korvausta. 

Kilpailun järjestäjällä on oikeus jättää sopimaton materiaali julkaisematta ja jos järjestäjällä on syytä epäillä vilppiä, järjestäjällä on oikeus hylätä osallistuminen. 

Kuvien ja videoiden käyttöoikeus 

Järjestäjällä on oikeus julkaista kuvat ilman erillistä korvausta sosiaalisessa mediassa ja internetsivuilla sekä muilla julkaisualustoilla. Kilpailuun osallistuneet työt ovat vapaasti kilpailun järjestäjän ja yhteistyötahojen käytössä. Kilpailuun osallistuvien töiden tekijänoikeudet siirtyvät järjestäjälle. Kuvaajien nimet aina mainittuja. 

Palkitseminen 

I palkinto 300 € 

II palkinto 200 € 

III palkinto 100 € Kaikkien kuvan lähettäneiden kesken arvotaan tämän lisäksi viisi talviuintiaiheista palkintoa. Kilpailun järjestäjä julkistaa palkintojen voittajat 15.5.2022. 


Kilpailun jury 


Håkan Eklund, valokuvaaja ja valokuvauksen opettaja, Linda Talve, viestintään erikoistunut avantouimari, Max Santalahti, avantouimari, joka kuvaa mielellään, Lotta Haapanen TAU ja Uffe Wikström, TAU.Järjestäjien vastuu 

Osallistumalla tähän kilpailuun osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä kilpailun sääntöjä ja järjestäjien päätöksiä. Järjestäjät pidättävät oikeuden sääntömuutoksiin ilmoittamalla niistä kilpailun verkkosivulla. Järjestäjät eivät ota juridista vastuuta osallistujan mahdollisesti syyllistyessä tekijänoikeuslain rikkomiseen