Kioski aukeaa ja ranta odottaa vieraitaan / Kiosken öppnar

29.5.2020

Kesä on tullut. Rantavalvojat tulevat 1.6.2020 ja kioski pysyy avoimena. Pukuhuoneet ja sauna vasta myöhemmin.

Vihdoin pääsemme avaamaan osan palveluksistamme. Toukokuun viimeisenä viikonloppuna kioski on auki. Kioski on auki lauantaina 30.5 ja sunnuntaina 31.5 klo 10-16 ja sitten maanataista 1.6 lähtien kioski ja yleisö WC ovat avoinna 12-20.

Pukuhuoneet ja sauna ovat edelleen kiinni. Sekä naisten että miesten pukuhuoneet ovat rempattuja ja viimeistelyvaihe meneillään. Kerromme heti kun tiedämme milloin pukuhuoneet ja sauna voi olla taas käytössä. Seuratkaa kotisivua ja FB ilmoituksia.

Ensi viikolla tehdään myös vesitutkimusta, jotta voimme kertoa veden laadusta myös ensi viikolla. Hyvää kesän alkua toivottaen!

 

Äntligen kan vi se fram mot en mera kontinuerlig verskamhet. Kiosken öppnr nu på helgen och är både lördag och söndag öppen mellan 10-16. Från och med 1 juni är kioksen dagligen öppen mellan 12-20. Då finns det också strandvakter på plats på simstranden. 

Såväl damernas som herrarnas omklädningsrum har reparerats under tiden som varit stängt. Arbetena är i sitt slutskede, men vi kan ännu inte ge ett exakt datum för när omkldningsrummen och bastun öppnas. Vi informar här och på FB så fort vi kan.

Nästa vecka tas det nya vattenprover så vi berättar om vattenkvalitet direkt vi får resultaten.