AVI pakottaa meidät sulkemaan 1.-15.1.2022.

30.12.2021

Lounais-Suomen AVI on eilen päättänyt, että suurimman osan urheilupaikoista ja uintipaikoista pitää sulkea ovensa 1.1.-15.1.2021. Lainaus päätöksestä:

"Aluehallintovirasto määrää suljettaviksi yleisölle avoimet tai rajatun asiakas- tai osallistujapiirin oleskeluun tarkoitetut asiakas-, osallistuja- ja odotustilat, joita käytetään liikunta-, urheilu-, huvi- tai virkistystoimintaan. Näitä tiloja ovat joukkueurheiluun, ryhmäliikuntaan, kontaktilajien harrastamiseen ja muuhun vastaavaan urheiluun tai liikuntaan käytettävät sisätilat sekä kuntosalit ja muut vastaavat sisäliikuntatilat, yleiset saunat sekä uimahallien, maauimaloiden ja kylpylöiden allastilat sekä niiden välittömässä yhteydessä olevat pukuhuonetilat."

Tämä tarkoittaa, että koko toimintamme menee tauolle huomenna klo 21 jälkeen noin kahdeksi viikoksi. Emme voi toimia koronapassin avulla nyt emmekä voi ottaa varaussysteemiä käyttöön, koska AVI ei ole tällä kertaa osoittanut minimimääriä. Seuraamme tilannetta tiiviisti ja kerromme heti kotisivullamme ja jäsenviestissä, jos uusia tulkintoja tai mahdollisuuksia avata toimintaamme löytyy.